06 - 51172930 contact@vatched.com

Let’s talk numbers!

 

Je moest eens weten hoeveel ondernemers er niet bekend zijn met de waarde die een virtueel assistent te bieden heeft.

Wat kan iemand op afstand nou voor jou betekenen? Geloof me, daar sta nog je van te kijken. VA’s zijn er in vele soorten en maten. Stuk voor stuk met hun eigen expertise. Denk hierbij aan het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Online marketing opzetten & structureren. CRM bijhouden & optimaliseren.

Allemaal taken die uit handen genomen worden, waardoor jij je kunt gaan richten op de groei van jouw bedrijf. Je kunt dus weer gaan werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf.

Toch is een samenwerking met een Virtual Assistant voor velen nog nieuw. Zo’n grote stap roept vragen op:

Is een Virtual Assistant wel die ‘committed’ medewerker of collega die ik zoek? Kan iemand die op afstand werkt wel goed inspelen op waar mijn bedrijf voor staat? Wegen de kosten wel op tegen de baten?

Laten we het in dit blog eens hebben over kosten versus baten van het inzetten van een Virtual Assistant.

  • Als je een werknemer aanneemt, komen hier nog meer kosten bij kijken. Je zult een werkplek moeten regelen, een laptop / PC moeten aanschaffen. 
  • Je betaalt loon door als je werknemer ziek is. Als een Virtual Assistant ziek is, zal ze haar taken uitbesteden aan een andere VA óf haar taken op een later tijdstip uitvoeren. Virtual Assistant die via VAtched gedetacheerd worden, worden vervangen bij ziekte.
  • Een Virtual Assistant werkt online en is bekend met veel handige tools.

  • Door samen te werken, leert een Virtual Assistant jou deze tools in te zetten voor jouw onderneming. Ze helpt je processen op te zetten en te verbeteren. 
  • Een Virtual Assistant weet hoe het is om ondernemer te zijn en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

Maar wat levert het jou dan op?


Voor diegene die het graag in cijfers ziet, een klein rekensommetje.

Stel je huurt een VA in voor 10 uur in de maand. Oftewel, 10 uur voor jou om je meer te richten op sales en acquisitie. Resultaat… een nieuwe opdracht van zeg € 1500,-

Een VA inhuren voor enkele uren per week via VAtched kost tussen € 400 – €500 per maand. Dat zou dus betekenen dat je die maand zo’n € 1.000,- hebt verdiend!

Oftewel… uitbesteden maakt meer mogelijk!

Zoals je leest, zijn er veel voordelen om met een Virtual Assistant samen te werken. Zet alles goed op een rijtje voor jezelf. Streep de genoemde voordelen eens af tegen de nadelen die je kunt bedenken.

Wil jij eens sparren wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of heb je al gekozen dat je graag wil gaan samenwerken met een Virtual Assistant maar weet je niet waar je moet beginnen? VAtched kan je hier goed in begeleiden.

Neem eens contact op!


Auteur: Anita Hobo – 
AH Virtual Support