06 - 51172930 contact@vatched.com

WAT ONDERNEMERS ZEGGEN OVER HET SAMENWERKEN

MET EEN VIRTUAL ASSISTANT VIA VATCHED

Wij deden alle werkzaamheden binnen ons bedrijf nog zelf. En dat ging op zich best goed. De taken die wij nu hebben uitbesteed kunnen we weliswaar maar zijn niet de zaken waar wij ongelofelijk goed in zijn. Uitbesteden geeft ons de ruimte om te doen waar wij goed in zijn en daarmee groeit ons bedrijf.

Door de inzet van een Virtual Assistant van VAtched hebben we meer ruimte gekregen om bezig te zijn met onze klanten en de groei van onze onderneming(en). VAtched heeft gezorgd dat wij snel konden gaan samenwerken met een Virtual Assistant die past bij ons en ons bedrijf. Het is ontzettend prettig om werkzaamheden uit te besteden aan een assistant die snel werkt, de kwaliteit levert die wij willen voor ons bedrijf en onze klanten.

De kosten voor de inzet van onze Virtual Assistant wegen dubbel en dwars op tegen de baten. Wij zouden VAtched absoluut aanbevelen aan onze relaties.

Eric Tromp & Hepke Petter

Eigenaren Heyij en Tromppetter

Het loslaten van bepaalde werkzaamheden aan een VA vond ik best spannend. Als zzp’er heb ik altijd alles alleen gedaan maar mijn agenda werd steeds voller. Ik kwam niet of nauwelijks nog toe aan andere dingen. Het inzetten van een VA is daarin een uitkomst en door een gesprek met VAtched zag ik de meerwaarde ervan in. Het is een flexibele en laagdrempelige manier van extra ondersteuning waardoor ik me meer kan richten op mijn klanten en waardoor mijn bedrijf kan groeien.

Het is prettig samenwerken met VAtched vanwege hun duidelijke communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Via VAtched heb ik de juiste VA gevonden. De VA met wie ik samenwerk denkt met me mee en er is wederzijds vertrouwen.  Ze is begonnen met het plannen van mijn afspraken en het reserveren van coachruimtes. Dit levert mij al een enorme hoeveelheid rust op in mijn hoofd. Ik durf steeds meer los te laten en geef steeds meer taken aan mijn VA waar ik zelf niet aan toe kom of de kennis niet van heb. De investering in een VA heeft me al enorm veel opgeleverd.

Simone Jansen

Eigenaar SJ Coaching & Recruitment

We dachten altijd wel dat we het zelf konden doen maar op een gegeven moment hebben we een keuze gemaakt om meer tijd te gaan besteden aan onze corebusiness en minder aan de randzaken zoals het opmaken van een E-book en alle mails daarom heen.

De samenwerking met een Virtual Assistant (VA) via VAtched heeft ons al heel veel rust opgeleverd en we hebben de zekerheid dat het professioneel en tijdig wordt opgepakt.

De professie van zowel de VA als VAtched zijn heel erg waardevol. Ze denken met je mee en zijn goed bereikbaar. Echt top!

De VA is erg kundig en klantgericht. We hebben het gevoel dat we praten met een collega die we al jaren kennen.

We hebben het samenwerken met een VA en de samenwerking met VAtched al meerdere keren aanbevolen aan onze relaties.

Annemieke Rexwinkel & Kirsten van Til

Eigenaren De Verbinders

c

“Via VAtched heb ik de juiste VA gevonden”.

WAT VIRTUAL ASSISTANTS OVER ONS ZEGGEN

Ik kan VAtched van harte aan andere VA’s aanbevelen. De samenwerking met beide dames is erg fijn, ze hebben echt aandacht en tijd voor je. Door de HeyJij-scan die aan het begin van de samenwerking wordt afgenomen, krijgen zij en jijzelf inzicht in hoe je als mens in elkaar steekt en waar je kwaliteiten en krachten liggen. Hierdoor kan ook gericht een match gemaakt worden tussen VA en klant. Deze manier van matchen spreekt mij erg aan.

Ik heb wel nagedacht of ik via een ‘detacheerder’ mijn klanten wilde vinden. Per slot van rekening ben je zelf ondernemer en zou je zelf je klanten moeten kunnen vinden en niet in een verkapt loondienstverband terecht komen. Echter, het staat je volledig vrij om naast de klanten die je via VAtched hebt, ook zelfstandig klanten te zoeken. Van een verkapt loondienstverband is dan ook totaal geen sprake.

Op dit moment ben ik werkzaam voor 2 klanten via VAtched. Wanneer er een match is tussen jou en een klant, heb je een kennismakingsgesprek of er een wederzijdse klik is. Is die er, dan ga je aan de slag. De zakelijke beslommeringen zoals tarieven, contracten etc. worden allemaal voor je uit handen genomen door VAtched. Daarnaast is de ‘verkoop’ van jou als VA al door VAtched gedaan, erg prettig. De klanten waar ik mee samen werk, passen ook bij mij als persoon, de samenwerking is daardoor heel prettig en verloopt soepel.

Mariska Eeftink

Eigenaar, Maluma Virtual Support

Je moet mensen dat laten doen waar ze goed in zijn. En Ilona is goed in het vinden van opdrachtgevers en het matchen van ondernemers aan een geschikte VA.

Ik had zelf door omstandigheden een bomvolle agenda. En als je het druk hebt, is het eerste wat je schrapt in je agenda die activiteiten die je geen energie geven. In mijn geval het netwerken. Tijdrovend met voor mij een mega drempel die na meerdere pogingen maar niet lager werd.

Maar wanneer je een bedrijf probeert op te bouwen, is dat netwerken wel een noodzakelijk kwaad. Je moet toch opdrachten vinden om inkomen te genereren. Je hebt opdrachten nodig om te bewijzen dat je verstand hebt van zaken. Je wil immers dat het balletje gaat rollen.

Dat heeft me doen besluiten om Ilona in de arm te nemen. Eigenlijk heb ik Ilona laten netwerken zodat ik even wat lucht kreeg in mijn agenda. En dat kan ik iedereen adviseren. Tot nu toe is het een succesvolle investering geweest. Er zijn al fijne samenwerkingen uit voort gekomen.

Alle afspraken over tarieven en contracten worden door VAtched geregeld. Wel zo makkelijk. Bij je inschrijving neem je een persoonlijkheidsscan af. Hierdoor kan Ilona een mooie match maken zowel zakelijk als op persoonlijkheid. Ik werk met veel plezier voor mijn opdrachtgevers.

Suzan van der Sanden

eigenaar, viasuzan

Voordat ik me heb ingeschreven bij VAtched had ik best even mijn twijfels over de kosten. Het concept sprak me wel enorm aan. Ik heb toch besloten om het te doen nadat VAtched me had benaderd voor een opdracht. De inschrijving bij VAtched heeft me voor nu al 2 opdrachten opgeleverd.

Ik vind het contact met VAtched erg fijn en er zijn korte lijntjes in de communicatie. Het is fijn dat VAtched opdrachten voor je zoekt. Door de test wordt precies de goede match gemaakt tussen VA en opdrachtgever.

Anita Hobo

eigenaar, AH Virtual Support

Ongeveer een jaar geleden ben ik met VAtched in zee gegaan. Ik had zelf niet zo heel veel zin meer om op zoek te gaan naar de perfecte match en kwam via Linkedin bij VAtched terecht. Een hele leuke club die de zaken net even anders aanpakt.

Via een uitgebreide intake wordt er gekeken naar wat bij jou past. Dus niet zo maar een match maar echt iemand waarvan zij denken daar word je blij van.

En nu een jaar later kan ik ook met grote zekerheid zeggen dat ik hier ook heel bij van wordt. Momenteel werk ik met 2 hele leuke opdrachtgevers, ze passen nu perfect bij mij.

Elke startende samenwerking kent zijn hiccups, en juist omdat je het niet helemaal zelf hoeft te doen en dus ten alle tijden een sparringspartner hebt die ook met de opdrachtgevers in gesprek gaat zorgen ervoor dat je samenwerking net even makkelijker verloopt. De opdrachten worden ook steeds uitgebreider en steeds interessanter.

Jonna Krikken

eigenaar, Excellent VP

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op.