06 - 51172930 contact@vatched.com

Jij bent VA… en op zoek naar nieuwe klanten omdat het tijd wordt dat je echt een goede boterham met je business gaat verdienen.

VAtched zoekt voor jou als Virtual Assistant de perfecte match met een ondernemer die jouw ondersteuning goed kan gebruiken.

Zelf klanten vinden als Virtual Assistant met wie je een persoonlijke én zakelijke match hebt kan lastig zijn. En als je dan aan het werk bent is het vervolgens een uitdaging om continuïteit in je werk te houden.

Let’s make it happen!

Wat mag je van ons verwachten als Virtual Assistant?

>> Wij stellen alles in het werk om passende opdrachten voor jou te vinden.

>> Je verdient een marktconform uurtarief.

>> Wij zorgen voor tijdige betaling van de door jou gedeclareerde uren.

 >> Je ontvangt bij je inschrijving een persoonlijk profiel. De innoverende en unieke methodiek van de scan laat in één A4 zien wie jij bent, waar jij in je kracht staat, waar jij blij van wordt, wat jou uniek maakt en waar jouw ontwikkeling ligt. We nemen de uitkomsten van deze scan 1:1 met je door.

>> Bij een match regelt VAtched de overeenkomst van opdracht en de verwerkersovereenkomst.

>> VAtched is er voor jou. Heb je vragen over je opdracht of loop je ergens tegenaan dan zijn we bereikbaar voor hulp & advies.

>> Je inschrijfgeld is eenmalig. Daarmee blijf je, zolang als jij wilt, in ons kandidatenbestand. 

Wat verwachten wij

van jou als Virtual Assistant?

>> Je bent bereid mee te werken aan een persoonlijk profiel. De innoverende en unieke methodiek van de scan laat in één A4 zien wie jij bent, waar jij in je kracht staat, waar jij blij van wordt, wat jou uniek maakt en waar jouw ontwikkeling ligt.

>> Je wilt deelnemen aan de jaarlijkse VAtched dag met workshops die VAtched biedt om je kennis uit te breiden of op peil te houden.

>> Je zorgt voor een duidelijke & kloppende urenregistratie in TimeChimp als je voor een opdrachtgever aan de slag gaat. (jouw account regelen wij).

HOE WERKT HET?

STAP 1

Via ons contactformulier kan je laten weten of je in ons kandidatenbestand wilt. 

STAP 2

Na een eerste kennismaking en groen licht van VAtched om voor je aan de slag te gaan ontvang je van ons een aantal dingen:

>> Een factuur voor je inschrijving á €779 excl btw.
>> Een link naar een online intakeformulier.
>> Een mail naar jouw persoonlijke dashboard waar je de Core Value Index (CVI) gaat doen voor je persoonlijke profiel.
>> Een uitnodiging voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking..

STAP 3

Als de afspraken zijn gemaakt, de CVI is ingevuld en de factuur is betaald dan sta je in het kandidatenbestand van VAtched.

WEL EEN PERSOONLIJK PROFIEL MAAR NIET INSCHRIJVEN?

Dat kan! Met het persoonlijk profiel krijg je zicht op jouw ‘ingebakken’ talenten & uitdagingen en krijg je beter zicht op welk soort ondernemer goed bij je past als Virtual Assistant.

Neem contact met ons op en laat je verrassen

WAT VIRTUAL ASSISTANTS OVER ONS ZEGGEN

Voordat ik me heb ingeschreven bij VAtched had ik best even mijn twijfels over de kosten. Het concept sprak me wel enorm aan. Ik heb toch besloten om het te doen nadat VAtched me had benaderd voor een opdracht. De inschrijving bij VAtched heeft me voor nu al 2 opdrachten opgeleverd.

Ik vind het contact met VAtched erg fijn en er zijn korte lijntjes in de communicatie. Het is fijn dat VAtched opdrachten voor je zoekt. Door de test wordt precies de goede match gemaakt tussen VA en opdrachtgever.

Anita Hobo

Eigenaar, AH Virtual Support

Ongeveer een jaar geleden ben ik met VAtched in zee gegaan. Ik had zelf niet zo heel veel zin meer om op zoek te gaan naar de perfecte match en kwam via Linkedin bij VAtched terecht. Een hele leuke club die de zaken net even anders aanpakt.

Via een uitgebreide intake wordt er gekeken naar wat bij jou past. Dus niet zo maar een match maar echt iemand waarvan zij denken daar word je blij van.

En nu een jaar later kan ik ook met grote zekerheid zeggen dat ik hier ook heel bij van wordt. Momenteel werk ik met 2 hele leuke opdrachtgevers, ze passen nu perfect bij mij.

Elke startende samenwerking kent zijn hikups, en juist omdat je het niet helemaal zelf hoeft te doen en dus ten alle tijden een sparringspartner hebt die ook met de opdrachtgevers in gesprek gaat zorgen ervoor dat je samenwerking net even makkelijker verloopt. De opdrachten worden ook steeds uitgebreider en steeds interessanter.

Jonna Krikken

Eigenaar, Excellent VP

Je moet mensen dat laten doen waar ze goed in zijn. En Ilona is goed in het vinden van opdrachtgevers en het matchen van ondernemers aan een geschikte VA.

Ik had zelf door omstandigheden een bomvolle agenda. En als je het druk hebt, is het eerste wat je schrapt in je agenda die activiteiten die je geen energie geven. In mijn geval het netwerken. Tijdrovend met voor mij een mega drempel die na meerdere pogingen maar niet lager werd.

Maar wanneer je een bedrijf probeert op te bouwen, is dat netwerken wel een noodzakelijk kwaad. Je moet toch opdrachten vinden om inkomen te genereren. Je hebt opdrachten nodig om te bewijzen dat je verstand hebt van zaken. Je wil immers dat het balletje gaat rollen.

Dat heeft me doen besluiten om Ilona in de arm te nemen. Eigenlijk heb ik Ilona laten netwerken zodat ik even wat lucht kreeg in mijn agenda. En dat kan ik iedereen adviseren. Tot nu toe is het een succesvolle investering geweest. Er zijn al fijne samenwerkingen uit voort gekomen.

Alle afspraken over tarieven en contracten worden door VAtched geregeld. Wel zo makkelijk. Bij je inschrijving neem je een persoonlijkheidsscan af. Hierdoor kan Ilona een mooie match maken zowel zakelijk als op persoonlijkheid. Ik werk met veel plezier voor mijn opdrachtgevers.

Suzan van der Sanden

Eigenaar, viasuzan

Ik kan VAtched van harte aan andere VA’s aanbevelen. De samenwerking met beide dames is erg fijn, ze hebben echt aandacht en tijd voor je. Door de HeyJij-scan die aan het begin van de samenwerking wordt afgenomen, krijgen zij en jijzelf inzicht in hoe je als mens in elkaar steekt en waar je kwaliteiten en krachten liggen. Hierdoor kan ook gericht een match gemaakt worden tussen VA en klant. Deze manier van matchen spreekt mij erg aan.

Ik heb wel nagedacht of ik via een ‘detacheerder’ mijn klanten wilde vinden. Per slot van rekening ben je zelf ondernemer en zou je zelf je klanten moeten kunnen vinden en niet in een verkapt loondienstverband terecht komen. Echter, het staat je volledig vrij om naast de klanten die je via VAtched hebt, ook zelfstandig klanten te zoeken. Van een verkapt loondienstverband is dan ook totaal geen sprake.

Op dit moment ben ik werkzaam voor 2 klanten via VAtched. Wanneer er een match is tussen jou en een klant, heb je een kennismakingsgesprek of er een wederzijdse klik is. Is die er, dan ga je aan de slag. De zakelijke beslommeringen zoals tarieven, contracten etc. worden allemaal voor je uit handen genomen door VAtched. Daarnaast is de ‘verkoop’ van jou als VA al door VAtched gedaan, erg prettig. De klanten waar ik mee samen werk, passen ook bij mij als persoon, de samenwerking is daardoor heel prettig en verloopt soepel.

Mariska Eeftink

Eigenaar, Maluma Virtual Support

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op