06 - 51172930 contact@vatched.com

Frequently Asked Question

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Stuur ons een mail naar contact@vatched.com en we doen ons best jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe worden mijn uren uitbetaald?
  Aan het einde van de maand factureer je de gewerkte uren aan VAtched. Wij zorgen ervoor dat je binnen 14 dagen na factuurdatum de betaling binnen hebt.

 

 • Wat zijn de factuurgegevens van VAtched?
  VAtched B.V.
  Hanzestraat 33
  7006 RH Doetinchem
  Nederland
  E-mailadres: contact@vatched.com

 

 • Hoe registreer ik mijn uren?
  De uren die je hebt gewerkt registreer je in Timechimp. Op basis van die uren wordt je per opdracht/maand betaald.

 

 • Wat doe ik met mijn urenoverzicht?
  Aan het einde van elke maand zal VAtched een urenoverzicht sturen naar je opdrachtgever. Het enigste wat jij hoeft te doen is de uren in Timechimp bijhouden en aan het einde van de maand aan ons factureren.

 

 • Hoe lang duurt het voordat ik een opdracht heb via VAtched?
  Voorop in het matchen van opdrachtgevers en VA’s staat altijd dat wij zorgen voor de beste match. Het komt voor dat de match heel snel gaat en soms niet. Je inschrijving is onbeperkt. Ons streven is om alle VA’s te koppelen aan een of meerdere opdrachten binnen een jaar na inschrijving.

 

 • Ben ik verplicht om een Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben als ik via VAtched gedetacheerd wordt?
  VAtched vindt het belangrijk dat Opdrachtnemer zorg draagt voor een adequate bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de risico’s samenhangend met haar werkzaamheden. We stellen dit niet verplicht. De verantwoordelijkheid voor het afsluiten hiervan en de aansprakelijkheid voor eventuele schade ligt bij Opdrachtnemer, ongeacht het afsluiten van de betreffende verzekeringen.

 

 • Tips & Tricks tijdens de samenwerking
  Zorg voor je eigen inloggegevens van de Tools waarin je samenwerkt met de klant. Dit in verband met de AVG en zodat de klant kan zien wat jij gedaan hebt.

 

 • Hoe lang is mijn inschrijving bij VAtched geldig?
  Je inschrijving is onbeperkt. Als je bent ingeschreven blijf je in ons kandidatenbestand. De 2 trainingen die je bij je inschrijving krijgt kun je volgen binnen 1 jaar na je inschrijving.

   

   

 • Annulering / verhindering training
  Indien een training later dan 7 dagen voor de training wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels voor deelnemers:
  – Bij annulering tot en met de dag voor aanvang van de training wordt 50% van het trainingsbedrag in rekening gebracht.
  – Bij annulering op de dag van de training zelf wordt het volledige trainingsbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.
  – Voor VAtched VA’s geldt dat wijzigen / annuleren mogelijk is tot 5 dagen voor aanvang van de training.